Schittering - De verkoop is gestart!

De verkoop van de 32 woningen in Deelplan Schittering is gestart. De inschrijving is volledig digitaal.
De eerste inschrijfperiode om mee te doen met de loting is verstreken (eindigde op donderdag 8 juli om 17:00 uur). Inschrijven kan nog wel. U komt dan op de reservelijst te staan. Indien u in aanmerking komt voor een bouwnummer, nemen wij contact met u op.

Let op! Je dient je te allen tijde opnieuw in te schrijven, ook als je al eerder je woningvoorkeur hebt doorgegeven.

Onderaan deze website vindt je de woningen. Wil je meer informatie over deze woning(en)? Klik dan bij de woning(en) van je keuze op 'selecteren', log in met je account of maak er een aan.

Na het inloggen vind je meer technische informatie over de woningen. Je kunt dan ook meteen het inschrijfformulier openen, waarmee je je kunt inschrijven voor de bouwnummer(s). Het is belangrijk dat je het gehele formulier invult en het formulier ondertekent met een handtekening. Na sluiting van de inschrijving op 8 juli (17:00 uur) worden de woningen toegewezen via loting bij de notaris. Binnen een week hoor je of je bent ingeloot of op de reservelijst staat.

Keuze uit vier typen
Deelplan Schittering bestaat uit 32 appartementen, verdeeld over twee gebouwen: Dahlia en Zinnia. Er zijn vier typen woningen. Alle appartementen zijn hoekappartementen die ruim (ca 99 en 106 m2) van opzet zijn. De appartementen hebben een hoekraam dat bijdraagt aan het panoramische uitzicht naar buiten toe. Op de bovenste verdieping van elk gebouw komt een royaal penthouse (type D) van ca 178 m2 met een zeer royaal dakterras. Op de overige verdiepingen komen drie typen (type A, B en C) appartementen met een woonoppervlak van ca 99 m2 en 106 m2. Alle appartementen worden gasloos, hebben een groot balkon, een berging en een eigen parkeerplaats.

Duurzaamheid
De woningen in deelplan Schittering zijn aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een lucht-water-warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming, beperkte koeling, warm tapwater en ventilatie. Met de 3 zonnepanelen (per woning) op het dak wek je op een duurzame manier elektriciteit op voor jouw woning. Op deze manier woon je comfortabel.

Levensloopbestendig wonen
“De appartementen zijn ideaal voor één of tweepersoonshuishoudens die geen zin meer hebben in het onderhouden van een tuin, maar wel een mooie buitenruimte willen hebben met een bijzonder mooi uitzicht,” vertelt Jaap van Oostrum, nieuwbouwmakelaar van De Leeuw Makelaardij. “De appartementen – zeker op de hoger gelegen verdiepingen – hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht. Vanuit een aantal kijk je tot aan de duinen en het strand. Op de lagergelegen verdiepingen geniet je van het water en groen rondom de gebouwen. Doordat alle appartementen op een hoek liggen, heb je veel lichtinval en een fraai uitzicht”

Herkenbare architectuur
De architectuur van deelplan Schittering sluit naadloos aan bij de architectuur in dit deel van de wijk. Het materiaalgebruik in lichte genuanceerd baksteen verwijst naar de verschillende kleuren duinzand. De karakteristieke horizontale architectuurstijl past bij de landschappelijkheid en de weidse uitzichten over de duinen en de zee.

Het woningaanbod

2 gebouwen, 4 typen en 32 woningen

Type A

 • Ruim driekamerappartement van ca. 99 m2
 • Balkon van ca, 20 m2
 • Berging en 1 parkeerplaats in onderbouw

Type B

 • Ruim driekamerappartement van ca. 106 m2
 • Balkon van ca. 19 m2
 • Berging en 1 parkeerplaats in onderbouw

Type C

 • Ruim driekamerappartement van ca. 99 m2
 • Balkon van ca. 15 m2
 • Berging en 1 parkeerplaats in onderbouw

Type D

 • Royaal penthouse van ca. 178 m2
 • Dakterras van ca. 112 m2
 • Berging en 2 parkeerplaatsen in onderbouw