Deelplan Schittering is in verkoop.

Fonkeling

Dit deelgebied bestaat uit 22 twee-onder-één-kapwoningen, 2 half vrijstaande en 1 vrijstaande woning.

De woningen zijn geïnspireerd op de architectuurstijl van Dudok, waarbij wordt verwezen naar de ligging bij de duinen en de zee. Dit wordt gedaan door middel van de horizontale architectuurstijl en het gebruik van lichte baksteen voor het grotere geheel in combinatie met blauwe baksteen voor subtiele accenten. De groene voortuinen en mee ontworpen erfafscheidingen geven het geheel de uitstraling van een karaktervolle villawijk. De woningen zijn ruim van opzet. Doordat elke ruimte van het huis daglicht binnenkrijgt voelt het huis ruim en licht aan.

Woningtypen

2-ONDER-1-KAP WONINGEN
22 woningen

Deze woningen liggen aan de noordwestkant van Park Rijnsoever en worden omringd door water en groen.

 • circa 166 m2 woonoppervlakte
 • beukmaat 6,3 meter
 • voor- en achtertuin en optioneel terras
 • opstelplaats voor twee auto’s en garage
 • ruime woonkamer met open keuken
 • mogelijkheid tot 5 ruime slaap/werkkamers

(Half) Vrijstaande woningen
3 woningen

Deze (half) vrijstaande woningen liggen in het hart van Park Rijnsoever. Twee van de woningen hebben een tuin aan het water.

 • circa 166 m2 woonoppervlakte
 • beukmaat 6,3 meter
 • tuin rondom de woning en optioneel terras
 • opstelplaats voor twee auto’s en garage
 • ruime woonkamer met open keuken
 • mogelijkheid tot 5 ruime slaap/werkkamers
0 results 0 results

Aanbod

88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112
BNR
Prijs

Duurzaamheid

De woningen in deelplan Fonkeling zijn aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming en -koeling, warm tapwater en ventilatie. Met de acht zonnepanelen op het dak wek je op een duurzame manier elektriciteit op voor jouw woning. Op deze manier woon je energiezuinig en comfortabel.

Om dit duurzame energiesysteem mogelijk te maken is een samenwerking aangegaan met een bedrijf dat dit systeem aanbiedt in zowel een lease- als een koopconstructie. Standaard wordt uitgegaan van een leaseconstructie. Het bedrijf neemt dan alles uit handen en u hoeft als koper zelf niet in de installatie te investeren. De monteurs installeren en onderhouden het systeem en ook de service en garantie zijn geregeld. Als je liever koopt, dan installeren de monteurs het systeem, maar bent je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. Tijdens de start verkoop events zijn medewerkers aanwezig die eventuele vragen hierover kunnen beantwoorden en je een brochure met meer informatie aan kunnen bieden.

Start Smart

Er komt als koper van een nieuwbouwwoning veel op je af. Voor de woningen in Park Rijnsoever bieden we kopers hulp bij het maken van keuzes voor opties en indelingen. Start Smart bestaat uit een woonadviseur, inspirerende woonwerelden, talloze mogelijkheden en helderheid over prijzen. Start Smart biedt service, kennis, inspiratie, een eerlijk verhaal en advies op maat. Samen maak je een compleet plan voor je huis, zodat je nieuwe huis als jouw thuis voelt. Start Smart is een samenwerking tussen Vink Bouw, de aannemer voor dit project, en Carpentier Keukens & Wonen. Tijdens de start verkoop events zijn medewerkers aanwezig die eventuele vragen hierover kunnen beantwoorden en je een brochure met meer informatie aan kunnen bieden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning check www.bewustnieuwbouw.nl.