Locatie

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever ontwikkelt Campri Vastgoed B.V. 144 woningen in diverse typen en prijsklassen.

Het woonprogramma bestaat uit 69 rijwoningen, 42 (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande villa en 32 appartementen. De eerste fase, deelplan Glinstering met 87 woningen gaat binnenkort in verkoop!

De wijk

De wijk ligt ideaal op een paar minuten fietsen van het gezellige centrum van Katwijk met zijn pittoreske vissershuisjes en smalle straatjes. Via de N206 is er een directe aansluiting op het snelwegennet en ook de bus stopt vlakbij Park Rijnsoever.

Vanuit de wijk ben je zo op de mooiste boulevard van Nederland met een gevarieerd aanbod van restaurants en gezellige terrasjes. En na een drukke week kun je op het prachtige langgerekte strand een wandeling maken of lekker uitwaaien.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het nabijgelegen overdekte winkelcentrum Hoornespassage. Hier zitten meer dan twintig winkels waaronder een grote supermarkt en diverse vers speciaalzaken.

Ook scholen, kinderopvang en (sport)verenigingen zijn allemaal te vinden in de directe omgeving.

Kortom: een perfecte plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Centraal

Centrum

Kust

Wijk