Locatie

Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever ontwikkelt Campri Vastgoed B.V. 144 woningen in diverse typen en prijsklassen.

Het woonprogramma bestaat uit 69 rijwoningen, 42 (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande villa en 32 appartementen. Door de grote variatie in woningtypes is Park Rijnsoever een perfecte woonlocatie voor bewoners in diverse stadia van hun wooncarrière. Je ziet hier een mooie mix van starters, jonge gezinnen en senioren.

De derde fase, deelplan Schittering met 32 appartementen gaat binnenkort in verkoop!

De wijk

De wijk ligt ideaal op een paar minuten fietsen van het gezellige centrum van Katwijk met zijn pittoreske vissershuisjes en smalle straatjes. Via de N206 is er een directe aansluiting op het snelwegennet en ook de bus stopt vlakbij Park Rijnsoever.

Vanuit de wijk ben je zo op de mooiste boulevard van Nederland met een gevarieerd aanbod van restaurants en gezellige terrasjes. En na een drukke week kun je op het prachtige langgerekte strand een wandeling maken of lekker uitwaaien.

De dagelijkse boodschappen doe je bijna om de hoek in de Hoornespassage. Dit overdekte winkelcentrum – waar je comfortabel en beschut winkelt – heeft een twintigtal winkels van een grote supermarkt tot allerlei speciaalzaken en boetieks. Zorgvoorzieningen zoals huisarts, tandarts, fysiotherapeut en apotheek zitten op steenworp afstand.

De wijk kent ook een rijk verenigingsleven. Sportpark De Krom ligt ‘naast’ de wijk en hier zitten hockeyclub Catwijck en voetbalvereniging Katwijk. Ook de schietvereniging en de Katwijkse Lawn Tennis Vereniging hebben in De Krom hun onderkomen.

Kortom: een perfecte plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Centraal

Centrum

Kust

Wijk